Gentlemens Guide

Till alla er kärleksfulla män där ute - vi gjorde den här guiden just för er!

Vi vet alla att kvinnor känner sig vackra och sensuella med "loungerie." Mannen som gärna handlar det åt henne kan behöva lite hjälp på traven så det blir rätt från början. Ni härliga män som glädjer oss med er extra ansträngning. Dags att skaka av dig all ångest och vånda och ta en titt på shoppingguiden som vi skapat just för dig. Att få uppleva den extra speciella glädjen från din lyckliga kvinna känns bra, eller hur?

Här är några råd:
Börja med att ta reda på hennes storlek. Använd din detektiv-gen för att finna ut hennes rätta storlek och passform.
Chambres kläder är anpassade till svenska storlekar, vilket betyder att de är generellt större än italienska eller franska märken.
De är av hög kvalitet och formar sig efter sin bärare. Kika runt i hennes garderob och se vilken storlek hon bär och kika sedan på vår guide.
Oroa dig inte för hur länge ni har varit tillsammans. Det spelar ingen roll om du har dejtat en kvinna i två veckor eller tre år. Att köpa "loungerie" till din fru eller flickvän är en gest av ren omtanke och vänlighet.
Chambres designerkläder ser eleganta ut, ger en känsla av sensuell lätthet och kan bäras genom hela dag till natten. Vi brukar kalla det ”24/7 wear”.
Om du vill att hon skall använda den mer än en gång; tänk bekvämlighet. Det är därför du är i vår butik. Här handlar allt om känslan. För en kvinna är underkläder och loungeri en ”andrahudkänsla”. Att köpa underkläder bara för att de är vackra, är slöseri med pengar. Om de får henne att känna sig obekväm kommer hon aldrig att bära dem. Välj därför något som är både bekvämt och sensuellt elegant. Något hon kommer att vilja bära varje dag och känner sig vacker i.
Om din kvinna är:
Sportig - satsa på vår Nina-topp och Dress eller ett par Zeo-byxor / Zoe-jacka.
Romantisk - Karin Dress med sina vackra spetsar är ett fint alternativ.
Lång och Glamorös - Marlene Maxi Dress / Zoe Maxi kommer ge hennes skönhet full rättvisa.
Elegant och klassisk - Vittoria Dress med sin multifunktionella användning är ett givet val, gärna tillsammans med våra fina Grace-byxor.
Aktiva mamman - Natalie Dress, Josefin jacka och Zoe byxor kommer bli en mycket uppskattad gåva.
Mogna Kvinnan - Vi rekommenderar exklusiva byxan Grace tillsammans med Kelly Kimono. Både stilfullt och bekvämt att bära.
Det idiotsäkra valet
Om du inte är säker på vilken färg hon gillar, eller om hon föredrar spetsar före siden, skulle jag välja något modernt och klassiskt, som en svart eller champagne Eva-topp, Zoe-byxor, Kelly Kimono eller Natalie Dress. Det är en tidlös stil för alla typer av kvinnor, stora eller små - både vackert och sensuellt.
Du har tagit steget - dags att presentera det med stil och finess.
Var originell - kvinnor älskar verkligen överraskningar. Så härligt när hon vaknar på morgonen och det första hon ser är ett vackert paket på kudden med ett perfekt, mjukt och elegant "loungerie" inuti. Du har redan åkt iväg till jobbet.
Eller kanske ringer du henne på lunchen och säger "När du kommer hem, väntar en överraskning på dig under sängen." Så bara gå för det! Och njut av showen.
Om du helt enkelt inte kan bestämma dig, ge henne ett presentkort. På så sätt kan hon välja exakt vad hon vill. Skicka oss ett e-postmeddelande för mer information om presentkort. Vi är här för dig: feelgood@chambres.se
Så låt oss dela detta med alla män där ute. Vi är angelägna om att höra dina egna tankar och att höra från dig.
Låt oss veta vad du tycker om att handla till din stora kärlek.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published