Hur returnerar jag en Chambresprodukt? 

Se vår returpolicy. 

Kan jag byta en gåva?

Inga problem! Vi byter gärna din gåva. Skicka oss ett e-postmeddelande till feelgood@chambres.se så tar vi hand om ditt ärende. 

Hemska öde! Mitt paket har skadats, försvunnit eller har stulits

Å nej! Skicka först en ansökan/efterlysning till fraktföretaget. Skicka sedan ett e-postmeddelande till feelgood@chambres.se och meddela oss ditt beställningsnummer och ditt specifika fraktnummer. När vi har fått det kommer vi att arbeta tillsammans för att lösa ditt ärende på bästa sätt. 

Jag väntar på en återbetalning ... Hur lång tid tar detta?

Vi behöver 5 - 8 arbetsdagar för att få din returorder. Håll ut - därefter kan det ta upp till tre dagar för oss att behandla din retur. När dina artiklar har genomgått och blivit godkända enligt vår sedvanliga returkontroll kommer vi att återbetala beloppet till den ursprungliga betalningsformen och du får ett meddelande om din återbetalning via e-post. 

Efter att vi har hanterat din återbetalning  så kan det tillkomma ytterligare två arbetsdagar innan du ser att pengarna har återbetalats till ditt konto.

Erbjuder ni expressfrakt? 

Ja, vi erbjuder DHL express.

Min beställning har inte kommit inom förväntad tid

Vi känner med dig, tro oss - vi älskar också våra Chambres, så skicka ett e-postmeddelande till feelgood@chambres.se så kommer vi att gå vidare direkt och undersöka vad som kan ha hänt. 

 

Hur tvättar jag mina Chambresprodukter?

En av de förtjusande sakerna med Chambres är att du bara kan droppa dem i maskinen. Vi rekommenderar 30 ° C men du kan tvätta dem i 40 ° C om du vill. Undvik blekmedel. Torka på svag värme i torktumlare eller häng bara upp dem på em galge att torka fritt. Dina Chambres kommer att behålla många passform, färg och kvalitet tvätt efter tvätt efter tvätt. 

Vad är Chambres kläder producerat av för material?

Rayon är en naturlig fiber. Det andas, håller dig varm på vintern och sval på sommaren. I ”andrahudkänslan” kan du faktiskt glömma att du alls har något på dig. För oss handlar allt om känslan. 

Superfine 93% Rayon och 7% Elastane. Certifierad OEKO TEX 100 & 1000. 

mer information om material och sködselråd

Hur produceras Chambres kläder?

Vi tror att god energi bakom det vi gör är lika viktigt som plagget i sig. 

Våra miljövänliga samarbetspartners i Estland, och Österrike är vår storfamilj. Vårt fokus på kärlek och omtanken om hur vi gör det vi gör är avgörande för vårt uppdrag. Kom ihåg att allt handlar om känslan.

Kommer mitt Chambresplagg att skrynkla sig?

Var inte orolig - häng ditt Chambresplagg efter ångan i din dusch och den är slöt och fin igen. Eller stryk lätt med svalt strykjärn. 

Fungerar Chambres kläder för yoga och andra fysiska sportaktiviteter? 

Absolut. Våra kunder älskar den komfort och hur materialet vi använder andas. Liksom du älskar vi att hålla oss friska och lyckliga i kropp, själ och ande. Vi är medvetna om vad vi äter och håller oss balanserade med rörelse och meditation.

Fungerar Chambres på resa?

En av de största fördelarna med Chambres kläder är vår mångsidighet dygnet runt. Vi tror att mindre är mer. Resegodkända! I vårt bagage tar vi alltid med oss ​​Vittoria-klänningen. Så lätt att ha den på ena sidan på dagen och vända den på andra sidan till natten. Resväskan  blir lättare och komfortnivåerna ökar.

Kan jag arrangera ett homeparty med Chambres kläder?

Absolut! Vi välkomnar ambassadörer för vårt varumärke. Skicka ett e-postmeddelande till oss på feelfree@chambres.se för att diskutera detaljer och schemaläggning.

Jag hittar inte svaret på min fråga!

Vi strävar efter att behaga. Om du inte hittar svaret på din fråga, skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på info@chambres.se så återkommer vi till dig!