FAQ

Hur returnerar jag en Chambresprodukt? 

Se vÄr returpolicy. 

Kan jag byta en gÄva?

Inga problem! Vi byter gÀrna din gÄva. Skicka oss ett e-postmeddelande till feelgood@chambres.se sÄ tar vi hand om ditt Àrende. 

Hemska öde! Mitt paket har skadats, försvunnit eller har stulits

Å nej! Skicka först en ansökan/efterlysning till fraktföretaget. Skicka sedan ett e-postmeddelande till feelgood@chambres.se och meddela oss ditt bestĂ€llningsnummer och ditt specifika fraktnummer. NĂ€r vi har fĂ„tt det kommer vi att arbeta tillsammans för att lösa ditt Ă€rende pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. 

Jag vÀntar pÄ en Äterbetalning ... Hur lÄng tid tar detta?

Vi behöver 5 - 8 arbetsdagar för att fÄ din returorder. HÄll ut - dÀrefter kan det ta upp till tre dagar för oss att behandla din retur. NÀr dina artiklar har genomgÄtt och blivit godkÀnda enligt vÄr sedvanliga returkontroll kommer vi att Äterbetala beloppet till den ursprungliga betalningsformen och du fÄr ett meddelande om din Äterbetalning via e-post. 

Efter att vi har hanterat din Äterbetalning  sÄ kan det tillkomma ytterligare tvÄ arbetsdagar innan du ser att pengarna har Äterbetalats till ditt konto.

Erbjuder ni expressfrakt? 

Ja, vi erbjuder DHL express.

Min bestÀllning har inte kommit inom förvÀntad tid

Vi kÀnner med dig, tro oss - vi Àlskar ocksÄ vÄra Chambres, sÄ skicka ett e-postmeddelande till feelgood@chambres.se sÄ kommer vi att gÄ vidare direkt och undersöka vad som kan ha hÀnt. 

 

Hur tvÀttar jag mina Chambresprodukter?

En av de förtjusande sakerna med Chambres Àr att du bara kan droppa dem i maskinen. Vi rekommenderar 30 ° C men du kan tvÀtta dem i 40 ° C om du vill. Undvik blekmedel. Torka pÄ svag vÀrme i torktumlare eller hÀng bara upp dem pÄ em galge att torka fritt. Dina Chambres kommer att behÄlla mÄnga passform, fÀrg och kvalitet tvÀtt efter tvÀtt efter tvÀtt. 

Vad Àr Chambres klÀder producerat av för material?

Rayon Ă€r en naturlig fiber. Det andas, hĂ„ller dig varm pĂ„ vintern och sval pĂ„ sommaren. I ”andrahudkĂ€nslan” kan du faktiskt glömma att du alls har nĂ„got pĂ„ dig. För oss handlar allt om kĂ€nslan. 

Superfine 93% Rayon och 7% Elastane. Certifierad OEKO TEX 100 & 1000. 

mer information om material och sködselrÄd

Hur produceras Chambres klÀder?

Vi tror att god energi bakom det vi gör Àr lika viktigt som plagget i sig. 

VĂ„ra miljövĂ€nliga samarbetspartners i Estland, och Österrike Ă€r vĂ„r storfamilj. VĂ„rt fokus pĂ„ kĂ€rlek och omtanken om hur vi gör det vi gör Ă€r avgörande för vĂ„rt uppdrag. Kom ihĂ„g att allt handlar om kĂ€nslan.

Kommer mitt Chambresplagg att skrynkla sig?

Var inte orolig - hÀng ditt Chambresplagg efter Ängan i din dusch och den Àr slöt och fin igen. Eller stryk lÀtt med svalt strykjÀrn. 

Fungerar Chambres klÀder för yoga och andra fysiska sportaktiviteter? 

Absolut. VÄra kunder Àlskar den komfort och hur materialet vi anvÀnder andas. Liksom du Àlskar vi att hÄlla oss friska och lyckliga i kropp, sjÀl och ande. Vi Àr medvetna om vad vi Àter och hÄller oss balanserade med rörelse och meditation.

Fungerar Chambres pÄ resa?

En av de största fördelarna med Chambres klĂ€der Ă€r vĂ„r mĂ„ngsidighet dygnet runt. Vi tror att mindre Ă€r mer. ResegodkĂ€nda! I vĂ„rt bagage tar vi alltid med oss ​​Vittoria-klĂ€nningen. SĂ„ lĂ€tt att ha den pĂ„ ena sidan pĂ„ dagen och vĂ€nda den pĂ„ andra sidan till natten. ResvĂ€skan  blir lĂ€ttare och komfortnivĂ„erna ökar.

Kan jag arrangera ett homeparty med Chambres klÀder?

Absolut! Vi vÀlkomnar ambassadörer för vÄrt varumÀrke. Skicka ett e-postmeddelande till oss pÄ feelfree@chambres.se för att diskutera detaljer och schemalÀggning.

Jag hittar inte svaret pÄ min frÄga!

Vi strÀvar efter att behaga. Om du inte hittar svaret pÄ din frÄga, skicka gÀrna ett e-postmeddelande till oss pÄ info@chambres.se sÄ Äterkommer vi till dig!